sezona adrenalina / Europski prvak u gimnastici Marijo Možnik uživo u RTL-u Danas skočio s Masleničkog mosta

Danas je na Masleničkom mostu otvorena sezona bungee jumpinga, a tradicionalno su je otvorili brojni sportaši i poznate osobe. Marijo Možnik je uživo u RTL-u Danas skočio s mosta

28.6.2015.
19:05
VOYO logo

Oni kojima skakanje u bazen ne predstavlja preveliko zadovoljstvo i koji nakon skoka žele pravi udar adrenalina, ne smiju zaobići stari Maslenički most jer je ondje danas otvorena sezona popularnog bungee jumpinga. Tradicionalno je otvaraju sportaši i poznate osobe.

Gimnastičke akrobacije ili skok s figurama s Masleničkohg mosta - vrhunski gimnastičar Marijo Možnik uvijek želi više. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja na Masleničkom mostu imam preko 50 skokova. Ovdje sam se sprijateljio s ovom ekipom koja to radi. Odlična je atmosfera svake godine napravim nešto novo", rekao je Možnik. 

Njegova kolegica gimnastičarka i druga pratilja miss sporta došla je na Maslenički most prvi put po adrenalinsku avanturu koju je dugo željela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predobro je bilo, nije mi bilo baš svejedno, ali to mi je uvijek bila želja pa sam odlučila da moram", kazala je gimnastičarka Ana Friščić.

Bez obzira što je već skakala, svejedno nije bilo ni drugoj Ani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu kad stanete, pogledate dolje i onda sve žile rade i to je valjda nešto za što se isplati živjeti", ispričala je Ana Čudić, akrobatska plesačica na šipci.

Uspješno je skočila, a umjesto nje se bojao njen pas. Limit za skakače zdrave kralježnice i koljena postavlja jedino težina. Lakši od 40 i teži od 120 kg nisu po propozicijama ovih konopa. Dobnih granica za skakače nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najmlađa osoba je imala 8 godina, to je sin od mojih prijatelja koji je skočio bez ikakvih problema. Najstarija osoba je bila jedna osoba iz Nizozemske imala je 75 godina i bila je presretna", rekao je Stanko Zimic, organizator bungee jumpinga s Masleničkog mosta. 

Sezonu bungeeja na Masleničkom mostu tradicionalno otvaraju sportaši. To je dan kad se mogu vidjeti najljepši skokovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su skakali, znaju - na platformi se ne smije dugo stajati niti gledati dolje. Treba samo pogledati u daljinu i poletjeti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo