Epilog afere 'Referada na Facebooku'

Fakultetsko vijece Ekonomskog fakulteta u Zagrebu danas je odrzalo sjednicu na kojoj je predsjednica Stegovnog povjerenstva Ksenija Dumicic podnijela neopozivu ostavku.

16.12.2014.
19:56
VOYO logo

Danasnja sjednica Fakultetskog vijeca na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zavrsila je u tonu afere 'Referada na Facebooku' iako je slucaj oko sankcioniranja tri studentice EFZG-a zbog kritiziranja rada referade na navedenoj drustvenoj mrezi zavrsila u korist djevojaka, pise srednja.hr.

Dekan Lajos Zager odbacio je kazne koje je Stegovno povjerenstvo odredilo studenticama (opomene pred iskljucenje i zabrana polaganja svih ispita u roku od sest, devet i 12 mjeseci). S obzirom da je u stegovnom postupku Povjerenstvo prekrsilo Pravilnik o stegovnoj odgovornosti, ocekivano je bilo da ce snositi odgovornost za pocinjena djela. Medu odgovornima u prvi plan istaknula se predsjednica Povjerenstva Ksenija Dumicic ciji se potpis nalazio na odlukama o stegovnim mjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neopoziva ostavka

No po zavrsetku sjednice Vijeca, Dumicic je prestala obnasati duznost predsjednice.

''Na danasnjoj sjednici Fakultetskog vijeca Ekonomskog fakulteta Sveucilista u Zagrebu prof. dr. sc. Ksenija Dumicic, predsjednica Stegovnog povjerenstva za studente podnijela je neopozivu ostavku sto je Vijece jednoglasno prihvatilo, rekla je Ivana Obad, suradnica za odnose s javnoscu EFZG-a. http://www.srednja.hr/Studenti/Vijesti/Predsjednica-Stegovnog-povjerenstva-EFZG-a-podnijela-neopozivu-ostavku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo