EMOTIVNA PORUKA BIVŠE PREMIJERKE: / 'Nekoć davno, u ovo doba, otac me pridržavao među cvijećem. Poslije toga više me nije htio vidjeti'

Image
Foto: Marin Franov/PIXSELL/Twitter

Jadranka Kosor prisjetila se pokojnog oca u emotivnoj i nostalgičnoj poruci na Twitteru

27.8.2019.
8:49
Marin Franov/PIXSELL/Twitter
VOYO logo

"Nekoć davno, u ovo doba, otac me pridržavao među cvijećem. Poslije toga više me nije htio vidjeti. Ostala je samo fotografija s njegovom rukom kao dokaz da je postojao. Kraj kolovoza zato je zauvijek uspomena na rastanke", napisala je Jadranka Kosor na Twitteru, prisjetivši se oca Mirka koji je napustio njezinu majku i počeo novi život s novom ženom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55 godina nisu bili u kontaktu

Mirko je preminuo 2013. godine nakon kratke i teške bolesti u 86. godini. S Jadrankinom majkom Zoricom rastao se davno, dok je Kosor još uvijek bila djevojčica i nisu bili u kontaktu više od 55 godina. Mirko je živio s drugom suprugom Verom u Čakovcu, gdje je do umirovljenja radio u AMD-u, preteči današnjeg HAK-a.

Međutim, neovisno o tome što nisu bili u kontaktu, Kosor je došla na njegov pokop, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli život joj je nedostajao

Podsjetimo, sad već davne 2012. godine Jadranka Kosor je poručila u Saboru da je "dijete koje je raslo bez oca i cijeli život mi je to nedostajalo" nakon što je HNS-ovac Igor Koloman poručio kako stav da dijete treba oca "ne drži vodu" u kontekstu rasprave o pitanju medicinski potpomognute oplodnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo