ZABAVA BEZ PRESTANKA / Elektronski spektakli u Splitu i Dubrovniku

Image

Uz već najavljenog Fatboy Slima, publiku će zabavljati remikserski tandem Freemasons, DJ Chris Twist, španjolski producent Dr. Kucho i mnogi drugi.

19.6.2012.
17:23
VOYO logo

Uoči nastupa u dubrovačkom Culture Club Revelinu, Fatboy Slim je održao jedan od najimpresivnijih DJ setova godine, kojem je prisustvovalo čak 50.000 ljudi.

Isti je održan na stadionu u u Brightonu, gdje je bio glavnom zvijezdom dvodnevnog festivala na kojem su, osim njega, nastupali i Carl Cox, 2 Bears i Annie Mac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim same glazbe, pozornost je privlačio i ogroman LED ekran površine 600 kvadrata koji se prostirao gotovo cijelom dužinom igrališta i razglas jačine 385.000 W.

Svoj prvi klupski nastup u Hrvatskoj održat će 22. lipnja, a cijena ulaznice iznosi 199 kuna (na dan 249).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, u splitskom klubu Imperium održavat će se Summer Season Opening Festival na kojem će tijekom tri dana publiku zabavljati remikserski tandem Freemasons, koji 21. lipnja i otvaraju čitavu priču, DJ Chris Twist te španjolski producent Dr. Kucho.

Spomenimo i da će kroz 90-ak dana ljetne sezone kroz klub "proći" 25 renomiranih inozemnih DJ-a, različitih performera, (plesačica, saksofonista, violinista, orkestara); organizirat će se večer trbušnog i salsa plesnih ritmova, modne revije, sportske manifestacije, gostovanja vodećih svjetskih glazbenih brendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo