NIZOZEMSKA DJ ZVIJEZDA / Elektronski spektakl u beogradskoj Areni

Image
Foto: PIXSELL

Jedan od najvećih, ako ne i najveći, trance spektakl - A State Of Trance pod vodstvom najpoznatijeg DJ-a Armina van Buurena stiže u Srbiju, 3. ožujka 2012. godine.

6.2.2012.
11:15
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najvećih, ako ne i najveći, trance spektakl - A State Of Trance pod vodstvom najpoznatijeg DJ-a Armina van Buurena stiže u Srbiju 3. ožujka 2012. godine. Svi ljubitelji Armina van Buurena sigurno slušaju njegov popularni radijski show A State Of Trance koji će svoj jubilej proslaviti organiziranjem velikih evenata na dva kontinenta tijekom mjesec dana.

Ove godine, spektakl kreće iz Londona, a zatim seli upravo u Beograd, Moskvu, Kijev, Los Angeles, Miami i Den Bosch. Događaj je pod organizacijskom palicom Insomnije Global SEE koji je lani doveo Sensation u srpsku prijestolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz van Buurena, koji je četiri godine zaredom proglašen najboljem DJ-em, nastupit će i vrhunska imena elektronske scene poput Andyja Moora, Dash Berlina, Judgea Julesa, Markusa Schulza, Setrise i Simona Pattersona.  

Cijene ulaznica kreću se od 2900 dinara (210 kuna) za parter te od 8000 dinara (580 kuna) za VIP mjesta, a možete ih kupiti na https://www.tickets.rs i https://www.arenabeograd.com/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo