provod u klubu / Elektronički tulum u centru Zagreba

Image

Zagrebački electronica trio BLIK, Anto i phillipe dolaze u petak u zagrebački Klub rasplesati ekipu kao da nema sutra.

12.5.2014.
6:00
VOYO logo

Zagrebački electronica trio BLIK predstavljaju materijal za dugoočekivani drugi album. Njihov prvi album This BILK is radioactive izašao je 2006. godine za Moonlee Records, dobio odlične kritike te ih odveo po po klubovima, skvotovima, festivalima i partijima diljem Europe, od Marseilles-a preko Paris-a do Moskve, a u regiji su odsvirali sve bitnije festivale od Seasplasha do Exita i Szigeta. Izrasli su iz zagrebačke scene s bendovima poput Radikal Dub Kolektiv, Leut Magnetik, Lollobrigida i Antenat.

Anto dolazi iz bogatog noćnog života Budimpešte, gdje je pekao zanat kao rezident i čest gost klubova Telep, Toldi, Fogashaz, Kolor i A38. Član je Bounce crewa i pripadajućeg labela 8ounce Records. Veliku ljubav prema r'n'b 90-ih stavlja u simbiozu s bass orijentiranom glazbom - houseom, garageom, jersey clubom, grimeom, footworkom. Povratak u Zagreb popratilo je i suosnivanje programa pod nazivom Whateverest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

phillipe je jedan od osnivača cfsn-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizaor Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo