POKERAŠ U TOP DESET / Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

Image

Za sada u džepu već ima minimalno 680 tisuća dolara

14.7.2022.
23:18
VOYO logo

Ekskuzivno iz Las Vegasa za RTL se javio Hrvat u lovu na 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka u pokeru. A to, Matija Dobrić iz Slatine, može postati u velikom finalu Svjetskog prvenstva u pokeru. Od početnih skoro 9 tisuća igrača hrvatski pokeraš plasirao se u finalnih deset koji sutra nastavljaju borbu za prestižnu titulu i nagradu.

Za sada u džepu već ima minimalno 680 tisuća dolara, a ekskluzivno iz Las Vegasa za RTL najavljuje pohod na prvo mjesto i 10 milijuna dolara! Primjera radi, to je četiri puta više nego što je Novak Đoković osvojio s naslovom prvaka Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo upravo je završio dan sedmi main eventa u Vegasu. Bilo je jako naporno danas nakon 17 sati igre, a svaki dan prije smo igrali po 14 sati... Jako sam umoran. Sva sreća, sutra je dan odmora prije finalnog stola u kojem igramo za 10 milijuna dolara. Nadam se da će napokon u Vegasu zasvirati hrvatska himna", kaže.

Pa, sretno Matiji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo