Hrvatska estrada vrije /

Ekskluzivno RTL Danas uživo suočio Brunu Šimlešu i Lidiju Bačić: jesmo li ih uspjeli pomiriti ili su pale čak i teže riječi?

Image
Foto: Screenshot

Sociolog Bruno Šimleša u svojoj je kolumni napao hrvatske pjevačice, a na udaru se našla pjevačica Lidija Bačić, koja mu nije ostala dužna.

9.7.2017.
18:15
Screenshot
VOYO logo

Najžešća polemika u Hravtskoj ovog ljeta i to zbog Instagram fotografija s plaže. Sociolog Bruno Šimleša u svojoj je kolumni napao hrvatske pjevačice kako zbog tekstova pjesama tako i zbog objava razgoličenih fotografija, čime su ustvrdio je - loš uzor mladim djevojkama.  

Konkretno prozvao je pjevačicu Lidiju Bačić. Uslijedila je svađa u koju su se uključili mnogi iz javnog života. Glavni akteri te priče javili su se u RTL Danas - iz Osijeka Bruno Šimleša i iz Zagreba Lidija Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimleša je u svom obraćanju bio pomirljiviji te poručio: "Silom slučaja Lidija je tih dana objavila seriju fotografija. U ovom slučaju mogla je biti bilo koja druga pjevačica, jer mislim da ona ima apsolutno pravo da sa svojim tijelom i karijerom radi što želi.  Ali sam želio reći da više cijenim žene koje koriste svoj izbrušeni um i zdravo srce nego koje sebe primarno prezentiraju kroz svoje tijelo". 

No, Lidija mu je poručila da bi se njoj, ali i drugim ženama trebao ispričati: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što se vidi potvrđuju i koncerti, na koje ljudi dlaze zbog pjesama i mog glasa, a izgle je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva. Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati i svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno!".  

Cijeli intervju i poprilično žestoko suočavanje Šimleše i Bačić pogledajte na Tabloidu.hr 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo