'duet godine' / Ekskluzivno pogledajte kadrove spota Tonyja i Željka Joksimovića

Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili su spot za pjesmu "Zabluda", koji je, prije nego što su ga fanovi uopće i čuli, već prozvan duetom godine!

5.10.2014.
15:37
VOYO logo

Nakon dugih najava, ovog tjedna se u Beogradu napokon dogodio susret dva prava balkanska superstara! Tony Cetinski i Željko Joksimović tamo su, naime, snimili spot za pjesmu "Zabluda", koji je, prije nego što su ga fanovi uopće i čuli, već prozvan duetom godine!

"Ja sam zamolio Željka ako može napisati neku pjesmu, uvjet je bio da bude pjesma za sva vremena", kaže Tony.

I tako je nastala pjesma za koju je stihove napisao zagrebački komičar Luka Bulić, a oduševila je i supruge ovog raspjevanog dvojca. Tony i Željko će 31. listopada u Novom Sadu održati zajednički koncert, a sve se češće spominje i velika zajednička turneja po cijeloj regiji!

Budva ovih dana pleše u ritmu Massima, koji nam je uoči velikog koncerta otkrio da ga, čak trideset godina nakon prvog nastupa, i dalje pere trema!

"Trema je nešto što nije prisutno uvijek, to uvijek čeka u prikrajku i dolazi iz zasjede", kaže Massimo.

Srećom pa tremu nema u studiju, u kojem ovih dana marljivo dovrašava novi album, koji bi se u prodaji trebao pojaviti početkom prosinca.

A hrvatska glazbena scena dobila je novu mladu zvijezdu! Bernarda Bruno objavila je svoj prvi spot, i to za pjesmu "Olujna noć" kojom je pomela ovogodišnji Festival dalmatinske šansone u Šibeniku.

"Jako sam se iznenadila kad su mi javili. Prva nagrada žirija, druga publike, ja sam tek toga bila svjesna kad su mi dali nagradu", kaže Bernarda.

Bernarda se cijeli život bori s nedostatkom vida. Prošle je godine u Švicarskoj zamalo izborila nastup na Eurosongu i poznata je kao veliki borac s jasnim ciljevima.

"Ja bih si željela da progledam, a dotad trebam učiti živjeti s tim i iskoristiti sadašnju situaciju najbolje kako znam", kaže Bernarda.

U Hrvatskoj trenutno snima svoj prvi album, a "Olujna noć" samo je uvod u njezinu sasvim posebnu glazbenu priču.

Sjećate li se Ane Bebić, druge polovice megauspješnog dueta "Italiana"? Mlada nada je nakon suradnje sa Severinom doslovno nestala, a sad je evo u pjesmi "Smajli", za koju je ovih dana snimila spot.

Puuuno blajha uz njezin jedinstveni modni izričaj ipak odaje da je pred Anom na putu do zvijezda još - puno posla!

Nina Badrić se od silnog posla odmara šetnjom po zagrebačkoj špici! Nakon što je s 'Vjetrenjačama' pomela top liste, pjevačica se itekako oraspoložila pa je po prvi put pred mikrofonom progorovila o navodnoj simpatiji prema bosanskom pjevaču Mirzi Šoljaninu!

"Zato smo i snimili pjesmu, da se možemo drpati javno! Mirza dolazi na bijelom konju! Evo Mirze ba", kaže Nina.

Nina se, naravno, šali, a svim slobodnim djevojkama velikodušno dijeli savjete o zavođenju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo