UHIĆENI SU / Dva razbojnika pljačkali i napadali ljude po Puli. Ukrali im bankovne kartice, mobitel, motornu pilu...

Image
Foto: shutterstock/danas.hr

Nove prijave razbojništava policija je zaprimila u nedjelju kada su dvojica nepoznatih počinitelja oko osam sati prišli 67-godišnjaku na prostoru parkirališta u Gajevoj ulici, s kojim su počeli raspravljati oko prodaje predmeta, nakon čega je jedan od muškaraca fizički nasrnuo na 67-godišnjaka, dok je drugi od njega otuđio tri parfema

6.11.2023.
12:05
shutterstock/danas.hr
VOYO logo

Dvojac razbojnika koji je napadao i pljačkao ljude po Puli uhićen je u nedjelju i priveden u pritvorsku jedinicu policije zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela razbojništva, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija. 

Radi se o 36-godišnjaku s prebivalištem u Njemačkoj i 45-godišnjaku za koje je utvrđeno  da su počinili tri kaznena djela razbojništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIJE OZLIJEĐEN /

Sramotna pljačka u Remetincu! Nekoliko osoba u parku prišlo maloljetniku i ukrali mu - odjevni predmet

Image
NIJE OZLIJEĐEN /

Sramotna pljačka u Remetincu! Nekoliko osoba u parku prišlo maloljetniku i ukrali mu - odjevni predmet

Policija je najprije zaprimila prijavu 50-godišnjaka iz Pule da su mu 26. listopada oko dva sata u Parku Ane Frank u Puli prišla dvojica nepoznatih muškaraca koji su ga fizički napali, udarajući ga rukama po glavi i tijelu te su mu otuđili mobitel, osobne dokumente, bankovnu karticu i novac. 

Nove prijave razbojništava policija je zaprimila u nedjelju kada su dvojica nepoznatih počinitelja oko osam sati prišli 67-godišnjaku na prostoru parkirališta u Gajevoj ulici, s kojim su počeli raspravljati oko prodaje predmeta, nakon čega je jedan od muškaraca fizički nasrnuo na 67-godišnjaka, dok je drugi od njega otuđio tri parfema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko minuta kasnije dvojac je na istom mjestu prišao i 80-godišnjaku iz Pule. Dok je jedan od muškaraca fizički obgrlio i zadržao starca, drugi je otuđio motornu pilu u njegovom vlasništvu.

U pomoć 80-godišnjaku priskočio je 61-godišnjak, nakon čega se nasilni muškarac udaljio u nepoznatom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je istoga dana oko deset sati uhitila dvojicu muškaraca koje sumnjiči da su razbojništvima stekli materijalnu korist od više stotina eura te su u ponedjeljak ujutro privedeni u pritvorsku jedinicu policije.

POGLEDAJTE VIDEO: Donosimo nove fotografije pljačkaša zlatarnice! Vlasnik za RTL Danas: 'Prije par dana je bio ovdje, raspitivao se...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo