Dubrovnik i Hvar zjapit će prazni za Novu godinu

Od ukupno četrdesetak dubrovačkih hotela ovu će zimu raditi samo njih deset. A od tih deset hotela, tek će njih pet organizirati doček Nove godine.

14.12.2009.
9:40
VOYO logo

To je za Dubrovnik, koji se smatra najprepoznatljivijom Hrvatskom destinacijom, gotovo pa ravno pravoj katastrofi.

Hotelijeri su cijene prilagodili dvodnevnim, odnosno trodnevnim aranžmanima, tako da se cijene svečanih dočeka kreću od 500 pa do nešto više od 1000 kuna po osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoteli Park, Neptun, Argentina, Rixos Libertas te Hilton Imperijal još nisu rasprodali aranžmane, ali i sami kažu, piše Jutarnji list, da se rezervacije redovito rade u dva posljednja tjedna pred doček Nove godine.

U Hvaru, našem drugom turističkom biseru, za svoje goste nije se uspjela izboriti Jelsa, očito zbog recesije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima Nives Grizunov, direktorice hotela Fontana, njihova hotelska kuća je nakon nekoliko godina ponudila doček u hotelu Hvar.

Interes je izostao unatoč bogatom programu koji je uz zabavu uključivao i alternativni smještaj u apartmanima s pet zvjezdica te berbu mandarina i krstarenje brodom do Zečeva, otočića ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Starigradu društvo Helios Faros se nije ni odlučilo organizirati doček Nove godine u svojim hotelima, ali će zato Grad i TZG Starog Grada s mladima prirediti veliku zabavu pod vedrim nebom.

Prethodni članak:

arti-200912040445006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo