MILIJUNAŠ IZ DUBROVNIKA / Na Bingu osvojio više od dva milijuna kuna: 'Novci idu osobi koja je to zaista zaslužila'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sretni Dubrovčanin je stalni sezonski zaposlenik Luke Dubrovnik te je ujedno i podstanar

2.11.2021.
16:05
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Tko ne igra, ne može se ni nadati da će nešto osvojiti u igrama na sreću. Posebno sretan može biti jedan Dubrovčanin koji je, gotovo preko noći, postao bogatiji za preko 2 milijuna kuna.

Jugom Hrvatske odjeknula je vijest da je u izvlačenju 44. kola u igri Bingo 15 do 90 pogođen Bingo 36. Iznos od 2.206.059,75 kuna osvojio je Dubrovčanin koji je svoj dobitni listić uplatio u dubrovačkoj poslovnici Hrvatske lutrije na Pošti Lapad, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnik bez stalnog posla...

Osim toga, Dubrovački dnevnik doznaje da je sretni Dubrovčanin radnik Luke Dubrovnik, inače stalni sezonac koji je podstanar te kao i brojni Dubrovčani, nema riješeno stambeno pitanje, a osvojeni iznos bi mu barem na neko vrijeme mogao to riješiti.

Direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž potvrdio je za Dubrovački vjesnik da je sretnik stalni sezonski zaposlenik Luke Dubrovnik. "Kao direktor sam ponosan što je naš zaposlenik sretni dobitnik i što novci idu osobi koja je to zaista zaslužila i kojoj su potrebni", komentirao je ne krijući zadovoljstvo Raguž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo