DRŽAVA NA AUKCIJI PRODAJE LUKSUZNI PORSCHE PANAMERA IZ 2016.: / Prešao je tek 30-ak tisuća km, cijena? Ma 'sitnica'

Image
Foto: Ministarstvo državne imovine

Porsche, ali i ostale automobile, može se razgledati 6. studenog, od 10 do 12 sati, na parkiralištu Zagrepčanke

30.10.2019.
11:23
Ministarstvo državne imovine
VOYO logo

Ministarstvo državne imovine prodaje polovne automobile. Riječ je o nekoliko starijih vozila za koje prije mjesec dana, u prvom pokušaju prodaje, nije bilo interesa. No, osim njih, u ponudi se našao i jedan luksuzni - Porsche Panamera.

Vozilo je staro tri godine, a prešlo je 30-ak tisuća kilometara. Nudi se po početnoj cijeni od 1,086 milijuna kuna. Jamčevina koju se mora položiti za sudjelovanje u aukciji je 100.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porsche, ali i ostale automobile, može se razgledati 6. studenog, od 10 do 12 sati, na parkiralištu Zagrepčanke. Ponude se zaprimaju do 13. studenog u 10 sati u Ministarstvu državne imovine.

Nakon što ih Ministarstvo zaprimi, bit će javno otvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je preskupo'

Jedan stručnjak za polovne automobile za 24sata kaže da je država postavila previsoku cijenu jer je osnovna cijena nove Panamere oko milijun kuna. Polovni slične starosti se mogu naći i za 600.000 kuna, a na oglasima jedne auto kuće se hibridna Panamera iz 2018. godine koja je prešla 15.500 kilometara prodaje po skoro istoj cijeni kao ovaj "državni" automobil.

Osim Porschea Panamere tu si dva luksuznija Mercedesa, ali prilično stari i s velikom kilometražom, pa su i cijene znatno niže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo