Pitali smo vas / Društvo podijeljeno - polovica podržava neradne blagdane i praznike, druga polovica bi dala da radi tko hoće

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Skoro svaki drugi čitatelj našeg portala smatra da i radnici u trgovini zaslužuju neradne dane kad većina drugih odmara ili slavi

17.8.2023.
14:14
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Na benzinskim postajama i kruh, a shopping centri na blagdane i praznike prazni. Rasprava oko neradnih dana u trgovini i dalje se ne stišava pa smo vas na našem portalu pitali što mislite o tome.

Ako je suditi po odgovorima, najveća većina smatra da bi na praznike i blagdane trebao raditi tko može i hoće. To misli 45 posto naših čitatelja portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, gotovo podjednak dio naših čitatelja smatra da radnici zaslužuju odmor te se apsolutno slažu s neradnim blagdanima i praznicima.

Sedam posto opet kaže: "Ima nas koji ne stignemo na obične dane u trgovinu" pa podržavaju rad trgovina, dok pet posto naših čitatelja kaže da im je svejedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE I VIDEO Štandovi puni svega, ali nema onog najvažnijeg. Mile iz Sinja: 'Kupio sam janjetinu, ali kruha nigdje'

U našoj novoj anketi pitamo vas bojite li se skupe jeseni s obzirom na to da su i šljive drastično poskupjele s lanjskih 70 centi na dva eura ove godine. Ispunite je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo