DRUGA STRANA BAJKOVITE ROMANSE MILANKE OPAČIĆ: / Sretna je uz mlađeg, ali sada se naljutila; 'Ja nisam celebrity, a ovo je reket'

Image
Foto: Pixsell

Saborska zastupnica Milanka Opačić nedavno je ušla u sretnu vezu s beogradskim komercijalistom Nemanjom Gospavićem koji trenutno radi kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću

13.12.2018.
19:14
Pixsell
VOYO logo

Dugodišnja političarka i bivša ministrica Milanka Opačić nedavno je raskrstila s SDP-om, prešla u klub zastupnika Milana Bandića i podržala HDZ-ovu Vladu. Nije to bila jedina promjena u njenom životu - nedavno je ušla u sretnu vezu s Nemanjom Gospavićem, beogradskim komercijalistom koji je Beograd zamijenio Zagrebom i trenutno radi kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

Upoznali su se u Dubrovniku, ispričala je Milanka za Gloriju, a zamijećeni su nedavnom na jednom humanitarnom balu gdje je par razmijenjivao zaljubljene poglede, a ona je naprosto blistala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reći ću samo da smo se Nemanja i ja upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio sezonski posao u turizmu, a ja sam bila na odmoru. Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju”, rekla je ona za Gloriju.

Image
MILANKA OPAČIĆ BLISTA UZ 10 GODINA MLAĐEG: /

Par je na plesnom podiju izmjenjivao zaljubljene poglede

Image
MILANKA OPAČIĆ BLISTA UZ 10 GODINA MLAĐEG: /

Par je na plesnom podiju izmjenjivao zaljubljene poglede

Image
Foto: Pixsell

Milanka Opačić svojim kombinacijama često plijeni pozornost u Saboru

Kratko smo zajedno i jako smo sretni

Kratko smo zajedno i jako smo sretni. Drugo vam nemam što reći, potvrdio je sretnu vezu Nemanja Gospavić, pišu 24 sata. Nemanja je, inače, deset godina mlađi od saborske zastupnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, gospođa Opačić nije zadovoljna što se u javnosti priča o njenoj novoj vezi. 24 sata su je nazvali i pokušali doznati kako su se upoznali. "Ne. Ja nisam celebrity, ja sam političarka. Ovo je čisti medijski reket", odgovorila je Opačić, a 24 sata pišu kako je pritom bila ljutita. - ljutito je odgovorila Opačić, koja je sama proteklog vikenda svoju deset godina mlađu ljubav predstavila javnosti.

Milanka Opačić je često ponosno isticala da je 28 godina članica SDP-a, da spada u red stranačkih prvoboraca, a u trenutku napuštanja SDP-a rekla je da je stranci dala "svu svoju energiju i znanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo