DRIVE IN KINO SE VRAĆA U MODU: / Od ovog četvrtka svake večeri jedan hit film na megaekranu na Velesajmu

Image

U 'novom normalnom' vremenu, kako ga poneki zovu, vraća se u modu drive in style. Donedavno drive in za fast food, od nedavno drive in tržnica, a sada i drive in kino kao nekada!

13.5.2020.
8:56
VOYO logo

Pandemija korona virusa promijenila je svijet u samo nekoliko mjeseci. Ono što je izgledalo gotovo nemoguće, danas je gruba stvarnost. Mjesecima smo bili zatvoreni u stanove i kuće, epidemiolozi su nam preporučivali da što češće peremo ruke, da se ne rukujemo i ne ljubimo s nama bliskim ljudima, da se distanciramo od drugih u javnom prostoru. Postali smo svi netko i nešto drugo i drugačije.

Sad kad barem možemo opet malo više živjeti u javnom prostoru, ali i dalje uz sve mjere opreza i izbjegavanja bliskih susreta s drugima, jer, kažu epidemiolozi, virus je još tu, vreba na svakom koraku, mi smo u Kreativnim poslovnim rješenjima odlučili, zajedno s našim poslovnim partnerima, Zagrepčanima ponuditi drive in kino - s razmakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ovog četvrtka svake večeri, u sljedećih osam dana, prikazivat ćemo po jedan odličan film u prvom Drive-In Kinu s dva ekrana na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma. Pogledajte što odabrali za vas: Yesterday, Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Potpuni komfor čak i za vašeg ljubimca

Filmovi će se prikazivati na dva velika 15-metarska ekrana, a zvuk filma pratit ćete putem vaših radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li boljeg izazova od drive in kina s razmakom? Pobrinuli smo se za vaš potpuni komfor. Na ulazu u prostor kina dočekat će vas članovi našeg tima odjeveni u zaštitnu opremu radi vaše i naše sigurnosti. U higijenski sigurnom paketu koji će vam predati čekat će vas omiljene grickalice i osvježavajuće piće. Naravno, bude li s vama i vaš kućni ljubimac, mislili smo i na njega. Poklon paketić.

Na raspolaganju je i veći broj toaleta s vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju, kao i spremnicima s poklopcima za sigurno odlaganje korištenih papirnatih brisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da ne zaboravimo. Sav novac prikupljen od ulaznica, a ona je 100 kuna za dvije osobe, donirat ćemo Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Ulaznice možete kupiti na OVDJE.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr,Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta: drivein.hr

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo