DRIVE IN KINO IDE DALJE: / Organizatori časte posjetitelje dodatnom projekcijom i cijenom ulaznica za 20 kn

Image

Kao i prethodnih večeri, posjetitelji će na ulazu dobiti bogati poklon paket s pićima i grickalicama,

22.5.2020.
20:51
VOYO logo

Organizatori časte posjetitelje dodatnom projekcijom i cijenom ulaznica za 20 kn Zagreb, 22. svibnja 2020. - Svi koji još nisu posjetili ovo spektakularno događanje, dobili su novu priliku. Nakon niza iznimno uspješnih filmskih večeri, Drive-In Kino, najveći event – s razmakom ide dalje!

Publika je tražila još, a organizatori ovog projekta su rekli „može“ i najavili dodatnu projekciju. Iako je Drive-In Kino, na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, trebalo završiti u petak 22.5. projekcijom filma Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw, zbog velikog interesa organizatori su događanje odlučili produljiti za još jedan dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže prava filmska i gurmanska poslastica

Za subotu najavljuju pravu filmsku i gurmansku poslasticu, projekciju filma Glavni kuhar s jakim glumačkim imenima u glavnim ulogama kao što su Dustin Hoffman, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, John Leguizamo, Sofia Vergara i Jon Favreau.

Posebna cijena ulaznice

Ali, tu nije kraj iznenađenjima! Organizator projekta, marketinška agencija Kreativna Poslovna Rješenja i partneri projekta odlučili su publiku nagraditi posebnom cijenom ulaznice za subotnju projekciju koja će iznositi 20 kn po automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kao i prethodnih večeri, posjetitelji će na ulazu dobiti bogati poklon paket s pićima i grickalicama, a prihod od prodanih ulaznica svih večeri namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Projekcija počinje u 21 sat, a ulaz na parking se otvara već od 19:30.

Organizacija se pobrinunla za potpuni komfor

Filmovi se prikazuju na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji prate na svojim radijskim prijemnicima u automobilu putem privremene radijske frekvencije. Organizator se pobrinuo za potpuni komfor, pa su tako posjetiteljima na raspolaganju veći broj toaleta s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, a prostor kina se detaljno čisti i dezinficira prije i nakon svake projekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava , a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr,Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo