DRELE SE PRISJETIO PRERANO OTIŠLE EDITE: / 'Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija...'

Image
Foto: Nova TV

Edita Ptičar smrtno je stradala u prometnoj nesreći u petak

16.12.2018.
13:20
Nova TV
VOYO logo

Davor Dretar Drele, voditelj reality showa Farma za 24 sata je opisao kako ga potresla vijest o tragično preminuloj natjecateljici Farme, 24-godišnjoj Editi Ptičar.

Edita je smrtno stradala u prometnoj nesreći u petak u 5 ujutro u mjesto Topolje kod Ivanić Grada kada je Audijem 80 kojim je prema prvim informacijama upravljala ona, sletila s ceste. Na mjestu je poginula, a mladić koji se vozio s njom je prevezen u bolnicu s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rado ću je se sjećati'

"Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija od drugih. Farmeri su u toj sezoni showa imali razna iskušenja. I u početku su svi bili super, a onda kasnije međuljudske trzavice. Ali naša Edita nije bila takva. Bila je jedna od rijetkih koja je s dvije noge stajala na zemlji, bila je svjesna svojih kvaliteta", rekao je Drele.

Kazao je i kako je bila vrlo osjećajna prema životinjama. "E to se ne zaboravlja. Bila je nevjerojatno vrijedna djevojka. Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih. Rado ću je se sjećati. Naravno, u pozitivnom smislu. Nikad joj ništa nije bilo teško", rekao je Drele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo