Drametina neviđenih razmjera u HDŽ-u

Iako u strahu, Kosor se ne da. Ona je predvodnica politike čistih ruku.

21.9.2011.
12:29
VOYO logo

Zovite Jelenu Brajšu, javite Hrvatskom žrtvoslovnom društvu, otkrili smo poveću hrpu žrtava. Oni su mučenici kakve nismo vidjeli ne samo od Domovinskog rata, nego od Drugog svjetskog rata! Oni su vodstvo HDZ-a.

Prvi koji je skupio hrabrost i u potresnoj ispovjedi medijima otkrio o kakvim je mučkim igrama riječ je Vladimir Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvoren je lov na Hrvatsku demokratsku zajednicu koja je u ovom slučaju žrtva, a ne krivac", rekao je Šeks te nastavio u stilu koji zahtijeva od Ephraima Zuroffa da pokrije uši, ukoliko se opet ne misli koncentrirati na Hrvatsku: "U jednom dijelu medija i javnosti stvara se atmosfera Kristalne noći i pogroma."

Drama. Njihovi neprijatelji su posvuda i žele ih uništiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uništili bi nas jer mrze HDZ od trenutka kad im je naša stranka na čelu s Franjom Tuđmanom srušila komunizam i Jugoslaviju. Jer ne mogu podnijeti što nismo dali da se zaboravi naše heroje. Jer im smeta što se više ne ide u Beograd po instrukcije, što u Beograd ne idu novci koje ovdje mi zaradimo", kaže predsjednica Hrvatskih demokratskih žrtava.

Žrtva naoružana samo pendrekom

Poseže za očajničkim oružjem – daje mig friško učlanjenoj žrtvi, koja vrijedi kao 10.000 članova HDŽ-a, budući da njegovi podaci za toliko premašuju službeni broj članskih iskaznica od 220 tisuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, nećemo prestati dok ta borba ne dođe pred vrata SDP-a, HNS-a, IDS-a i dok ne vidimo što su oni proteklih godina radili i što je istina iz priča koje kruže gradom i Hrvatskom", prijeti očajna Kosor, naoružana Karamarkom.

Nije to šala – njihovi neprijatelji ne samo da imaju dobačaj do Beograda, nego su ih doslovno okružili, mogu čuti njihovo glasno disanje i kapanje sline s naoštrenih očnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posvuda su!

"75 posto ispitanika misli da je vodstvo HDZ-a znalo za crne fondove, 70 posto Hrvata ima negativan stav prema Hrvatskoj demokratskoj zajednici", kaže anketa Večernjeg lista provedena nakon što je isplivao iskaz Branke Pavošević, jasno ukazujući kako se vatreni obruč oko budućih stanovnika zatvora sužava. Šeksu vjeruje šokantnih 1,6 posto ispitanika, što pokriva tek broj članova njegove obitelji i kumova! Anketa koju je provela agencija Hendal pokazuje da 80 posto ispitanih misli da je Jadranka Kosor znala za crne fondove.

"Loš rejting HDZ-a u tim anketama rezultat je medijske hajke koja je pokrenuta baš uoči Općeg sabora stranke", kaže predsjednica žrtvenih jaraca i koza, te poziva dobronamjerne među progoniteljima da obrate pozornost na činjenice: "Vrijeme provođenja ankete nije slučajno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blate me", prisnažuje ona dok otvara novu svinjaru.

Nevjerojatne promjene raspoloženja – od anksioznosti do euforije

Njena paranoja ravna je tek iracionalnom strahu koji je prolazio njen protukandidat 2005. godine, koji je izjavio da se boji – vlastitog doručka. "Pogledajte televiziju, iskočit će jedna osoba, poslušajte radio, iskočit će jedna osoba. Odlučio sam ne otvarati paštetu jer bi opet mogla iskočiti ta osoba", rekao je tada Stjepan Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u strahu, Kosor se ne da. Ona je ipak predvodnica politike čistih ruku, počistila je ispred svoga praga i HDŽ je tu dao najveću žrtvu, koju ne želi sad imenovati jer bi je mogla čuti u remetinečkoj ćeliji. Ali zna se na koga se misli, jer je zataknula broš u obliku metle kako bi dala do znanja da je krupni otpad u obliku Ive Sanadera u njenom naletu energije i potrebe za čišćenjem završio pod tepihom. Dok o tome misli i govori, hvata je euforija, skače, plješće samoj sebi.

"Nikada se nisam osjećao tako živo, tako pun nade – i nikada nisam osjetio takvu energiju. Obuzima me velika želja za čišćenjem. Bacam se na cijelu kuću, čistim je od početka do kraja. Čistim prašinu s namještaja. Ribam kadu..." Čije li su ovo riječi, Kosoričine ili je to bio Andre Agassi na iceu? Hm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo