tri mandata na listi most-a / Drago Prgomet danas osniva političku stranku Hrid

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja

23.11.2015.
10:14
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Hrvatska inicijativa za dijalog (HRID) održat će skupštinu u vezi s najavljnim osnivanjem stranke, obavještava redakcije HRID.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tko će mu se pridružiti? /

Drago Prgomet osniva vlastitu političku stranku i nastavlja raditi u okviru MOST-a

Image
tko će mu se pridružiti? /

Drago Prgomet osniva vlastitu političku stranku i nastavlja raditi u okviru MOST-a

Skupština će se održati u Novinarskom domu u Zagrebu (Perkovčeva 2), a izjave za medije predviđene su u 19 sati, navodi se u obavijesti.

Bivši član Nacionalnog vijeća Mosta Drago Prgomet najavio je u nedjelju navečer da će njegova udruga Hrid, s kojom je sudjelovao na prethodnim parlamentarnim izborima u sklopu platforme Most nezavisnih lista, nastaviti svoj rad kao politička stranka, koja će u ponedjeljak održati osnivačku skupštinu. Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja. Udurga Hrid je osvojili tri saborska mandata na listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon što mu je poručeno da se ne pojavljuje na današnjem sastanku Nacionalnog vijeća MOST-a, izabranih zastupnika i suradnika, a zaštitari su čak dobili instrukcije da ga nikako ne puste iako se i pojavi, Drago Prgomet je uputio pismo izabranim zastupnicima MOST-a.

Drago Prgomet u pismu izabranim zastupnicima MOST-a istaknuo je kako se osjeća prevareno, ali da će se i građani zasigurno osjećati prevareno. Osim toga, naglasio je kako je za njega najproblematičnija uloga Nacionalnog vijeća, koje donosi odluke, a javnost ne zna tko su njegovi člaovi, te njegovo nedemokratsko izbacivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo