Dragan Primorac demantira OLPC

Osvrćući se na prozivke iz organizacije One lapotpo per child, iz stožera Dragana Primorca svoje namjere potkrjepljuju pismom izvršnog direktora OLCP-a.

23.12.2009.
20:59
VOYO logo

Nakon što je organizacija One lapotpo per child najavu Dragana Primorca da će da će kao predsjednik osigurati 250.000 laptopa za hrvatske učenike okarakterizirala kao jeftino politikanstvo i obmanu javnosti, oglasio se i stožer tog predsjedničkog kandidata.

Oni podsjećaju kako One lapotpo per child u Hrvatskoj predstavlja isključivo izvršni direktor Charles Kane te prenose njegovu prepisku s Draganom Primorcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragane, u ime našeg projekta, One Laptop Per Child, htio bih Vam zahvaliti što ste se kao lider zauzeli za naša načela da svaki učenik dobije jedan laptop. Ovo bi bila prva istinska realizacija tih načela u regiji i ja Vam čestitam što ste prepoznali važnost obrazovanja i tehnologije kao integralnog dijela budućeg uspjeha Hrvatske. Pozdravljam Vaš rad s našom širokom mrežom volonterskih organizacija koje također vjeruju u ove principe. Hrvatska djeca su hrvatska budućnost. Ovo će biti prva prava implementacija One Laptop per Child u Europi i uvjereni smo da ćete Vi biti istinski primjer da potaknete implementaciju projekta u regiji i budete predvodnik. Ponovili bismo da u potpunosti podržavamo Vašu kandidaturu i želimo Vam svako dobro pri osiguravanju sigurne budućnosti hrvatskoj djeci", stoji u pismu koje je Charles Kane uputio predsjedničkom kandidatu, a koje je redakciji net.hr-a proslijedio Izborni stožer.

Prethodni članak:

arti-200912230191006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo