TEŠKE RIJEČI / Dragan Kovačević poručio Plenkoviću: 'Ako ste frajer, dođite se sa mnom sučeliti. Vidimo se na sudu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Hoćete li se odazvati ili ćete ipak pobjeći kao mali od kužine, kako ste pobjegli i od pitanja pred Saborskim Povjerenstvom', napisao je

17.10.2022.
21:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Dragan Kovačević, bivši šef Janafa oglasio se priopćenjem u kojem je najavio tužbu protiv premijera Andreja Plenkovića, piše N1.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog uvreda koje ste izrekli prema meni, gruboga miješanja u pravosudni proces te pritiska na pravosudni proces najavljujem podizanje tužbe protiv Vas, kao i zahtjev za skidanje Vašeg imuniteta. Niti nakon upozorenja i molbe da me ostavite na miru niste prestali s napadima u javnim nastupima u kojima se služite uvredama i lažima pa mi je preostaje drugo nego zaštitu potražiti od suda.

Ako ste frajer dođite se sa mnom sučeliti na mjesto gdje trebate odgovoriti na pitanja o Vašem grubom kršenju Zakona! Hoćete li se odazvati ili ćete ipak pobjeći kao mali od kužine, kako ste pobjegli i od pitanja pred Saborskim Povjerenstvom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nakon predsjedništva HDZ-a /

Plenković o Draganu Kovačeviću: 'Oporba radi s nekime tko nosi keš u koferima i baca novac u Savu'

Image
nakon predsjedništva HDZ-a /

Plenković o Draganu Kovačeviću: 'Oporba radi s nekime tko nosi keš u koferima i baca novac u Savu'

Svjestan sam da me napadate zbog svoje nervoze i zabrinutosti što će biti s vama kada uskoro ne budete obnašali današnju funkciju. Radite to na ružan, podcjenjivački način svojstven Vama – čovjeku koji se boji nečega i koji se potpuno pogubio i što je netko rekao ‘Pukao ko’ kokica’.

Ja jesam optuženik i svoju nevinost ću dokazati pred Sudom, a ne pred vama koji sve Više pokazujete diktatorske sklonosti, koje se ne pamte u novijoj hrvatskoj povijesti. Niti napadam Vladu niti HDZ, nego svjedočim istinu o Vama osobno i Vašim postupcima.
Vi se pak, kao mali iz BUZE sakrivate iza Vlade i HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi magistre Plenkoviću Vaše laži i obmana ovoga naroda su došli do kraja. Doći će vrijeme kada će te za to morati odgovarati, kao i za nepoštivanje Zakona ove zemlje.

Vidimo se na sudu”, stoji u Kovačevićevom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Plenković je na današnjoj konferenciji za novinare komentirao Kovačevića.

"Oporba radi u dosluhu s Uskokovim optuženikom, nekom tko nosi keš u koferima i baca novac u Savu. Da bi što napravio? Da bi uz prezir svojih jataka, Milanović, on napada mene i očekuje da ja napadam njega. Mi s njegovim uhićenjem i lopovštinom u Janafu nemamo ništa. On možda računa da će na vlast doći netko drugi i da kaže ajde, možda vi iz institucija progona možete biti fleksibilniji prema njemu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo