Ide delat' / 'Dozvola je v džepu!' Bandić ekspresno završio obuku za bagerista; sve zanima kakva je to fotka na iskaznici?

Image

Uz poruku: "Idemo delati!", posjetili su na početak radova na sljemenskoj žičari

23.1.2019.
11:30
VOYO logo

Prije samo dva tjedna zagrebački je gradonačelnik započeo sa sa obukom za bageristu, a danas su se iz njegove stranke pohvalili da mu je “dozvola u džepu”.

Uz poruku: "Idemo delati!", osvrnuli su se na početak radova na sljemenskoj žičari i poručili "Vidimo se u petak u 11:00 sati na početku radova na sljemenskoj žičari!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je ljude posebno zaintrigiralo je kakvu to fotku zagrebački gradonačelnik ima na novoj iskaznici? Naime, na fotografiji koju je dao za službenu ispravu, Bandić izgleda puno mlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću zakopati bagerom prvi kubik zemlje. Dobio sam liječničko uvjerenje i radim već dva dana. Na stroju treniram da se ne osramotim kad me dodete slikati", kazao je Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba prije dva tjedna.

Dozvole za bagerista nema bez završene minimalno osnovne škole, odgovarajuća vozačka dozvola i liječničkog uvjerenja o sposobnosti za rad na stroju. Osposobljavanje traje 120 sati, od čega 20 otpada na teoretski, a 100 na praktičnio dio. Sve skupa košta 800 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo