SPREMNI ZA SPEKTAKL / Doznajte sve o koncertu Peppersa u Zagrebu

U Zagreb su u utorak, uoči večerašnjeg koncerta na Hipodromu, stigli slavni Red Hot Chili Peppers! Baš kao što je najavljeno, umjesto nekog razularenog rokerskog provoda, Anthony Kiedis i ekipa bave se svojim obiteljima, a tijekom večeri su, tek uz poneki radoznali pogled, prošetali centrom metropole.

29.8.2012.
18:13
VOYO logo

Sve je spremno za večerašnji rock spektakll na Hipodromu! Red Hot Chili Peppers u zagreb su stigli još jučer. Glavna zvijezda AntonyKiedis nije se odvajao od sina, a i ostatak ekipe na turneju I am with you, poveli su supruge i djecu! Već na zagrebačkom plesu dočekali su ih obažavatelji, ali i naše kamere!

Drugi dio priče bez koje ni Antony i ekipa ne mogu je pozornica i obožavatelji koji već spremno čekaju dolazak najvećih zvijezda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristup tim privatnim prostorijama, naravno,  neće imati obožavatelji, ali oni su već krenuli u 'borbu' za prve redove! No neki su za Antonyja i bend bili spremni napraviti i puno više od višesatnog stajanja u redu!

Kako je ovaj zagrebački koncert i jedini u regiji, u Zagreb su se slili obožavatelji iz susjednih zemalja! I dok najveći fanovi uz sendviče i vodu skidaju kile znojeći se na suncu - dečki iz benda garanatiraju odličnu svirku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok najveći fanovi uz sendviče i vodu skidaju kile znojeći se na suncu - dečki iz benda garanatiraju odličnu svirku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo