TRAŽILI GA I IZ RUMUNJSKE / DOZNAJEMO Rumunj u krivi smjer na A4 ušao dok je išao po međimurske piliće. Kaže da se napio nakon nesreće

Image
Foto: RTL

Pronađen je zahvaljujući dojavi gledatelja RTL Danas i to parkiran uz cestu u Mirkovcu Brezničkom. Policija je istaknula da mu za počinjene prekršaja prijeti izricanje novčane kazne u iznosu do 6.480 eura i kazna zatvora u trajanju do 120 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju RH u trajanju do 24 mjeseca

10.5.2023.
13:28
RTL
VOYO logo

Kako doznaje RTL Danas, Rumunj koji je na A4 išao u krivom smjeru išao je po piliće u Međimurje. Okrenuo se nepropisno kod naplatnih kućica pa je otišao u krivi smjer. Izašao je na autocestu, a onda se i tamo nepropisno okrenuo i nastavio vožnju.

Kako je rekla policija, kada su ga pronašli, dobio je alkotestiranje, a on pak tvrdi, kako doznajemo, da se napio nakon nesreće. Inače, pronađen je zahvaljujući dojavi gledatelja RTL Danas i to parkiran uz cestu u Mirkovcu Brezničkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog slučaja su u Hrvatsku došli i vlasnici kamiona koji su u šoku. Govore nam da tri godine radi za njih i da nikada nisu imali problem.

Više pogledajte u emisiji RTL Danas u 19 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo