ODUZETA IM PO 1 BENGALKA / Doznajemo: Četvorica Boysa kažnjeni zbog bengalki na zagrebačkom aerodromu. Svaki će morati platiti po 660 eura

Image
Image

Prvi BBB-ovci koji su u grčkim zatvorima proveli točno četiri mjeseca vratili su se u nedjelju u Hrvatsku. Na zagrebačkom aerodromu dočekala ih je skupina Bad Blue Boysa u kapuljačama i medicinskim maskama. Neki su pred zračnom lukom zapalili bengalke, a u tom trenutku ni jedna sigurnosna služba nije reagirala

11.12.2023.
16:10
VOYO logo

Kako nam je potvrđeno sa suda u Velikoj Gorici, četvorica pripadnika Bad Blue Boysa koji su u zagrebačkoj zračnoj luci palili bengalke tijekom dočeka prvih BBB-ovaca iz Grčke kažnjeni su s svaki s po 660 eura.

Za dvojicu su presude pravomoćne jer su se odrekli prava žalbe, dok su za dvojicu presude nepravomoćne. Svima im je oduzeta po jedna bengalka, a riječ je o hrvatskim državljanima u dobi od 21 do 31 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica su na sudu bili u 13 sati, dok su druga dvojica pojavila u 15 sati.

Image
financiranje puta kući /

MVEP: 'Svim puštenim Boysima ponuđena novčana pomoć za povratak u Hrvatsku, ali ta ponuda nije iskorištena'

Podsjetimo, prvi BBB-ovci koji su u grčkim zatvorima proveli točno četiri mjeseca vratili su se u nedjelju u Hrvatsku. Na zagrebačkom aerodromu dočekala ih je skupina Bad Blue Boysa u kapuljačama i medicinskim maskama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred zračnom lukom su zapalili bengalke, a u tom trenutku ni jedna sigurnosna služba nije reagirala.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ranije je potvrdio da su četiri osobe koje su palile baklje privedene te da je nad njima otvoreno kriminalističko istraživanje te najavio da će biti izvedeni pred prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi navijači iz Grčke stigli u Zagreb: Na aerodromu ih dočekali s bengalkama i balonima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo