'DOTEPENAC' IZ BOSNE ODGOVORIO MIRELI HOLY: 'Kad ona prolazi pored bauštele, mi se pravimo da radimo'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Mirela Holy je govorila o dotepencima, a sada je stigao i odgovor

17.2.2021.
12:24
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Ne stišavaju se reakcije na objavu Mirele Holy, koja je kritizirajući plan cijepljenje izazvala brojne rasprave.

"Mi, Zagrepčani, fakat smo magarci, šutimo kao zadnji papci iako su nas stavili posljednje u Hrvatskoj na popis za cijepljenje. Em što u Zagrebu živi najviše ljudi, gustoća naseljenosti koja omogućuje širenje bolesti je najviša, ali, eto, zadnji smo u redu za cijepljenje. Zašto?", napisala je te dodala kako su se u Zagrebu preko reda cijepili "različiti dotepenci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su se uvrijedili zbog tog komentara te ima svakakvih reakcija. Jedna od njih stigla je od Bosanca koji je komentirao objavu Mirele Holy.

"Ja sam isto dotepenac iz Bosne, također me nije pogodila izjava od gospodične Mirele, ne smatram to nečim uvredljivim ili da sam manje vrijedan jer mi dotepenci pošteno zarađujemo svoj kruh viseći po bauštelama Zagreba. Mismo vam mi neki ljudi od škole, ali ni od lopovluka smisliti plan za ukrasti milijune je previše za naš bosanski mozak, za to je ipak zadužena ona druga polovica naše rodne grude, nama Bosancima daj kramp, lopatu, miješalicu i žlicu, nešto gdje ne treba puno misliti, mana nam je jedino to da kad kraj bauštele prođe neka lijepa, mlada i zgodna Zagrepčanka mi zviznemo ili dobacimo nešto tipa 'đes mala', na što se mlada dama nasmiješi, kad Mirela Holy prolazi pored bauštele mi se pravimo da radimo", napisao je i izazvao mnoštvo reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo