KRAJ POZNATOG ZAVODNIKA? / Dosta mu je života: Milivoj skočio sa litice

Image
Foto: RTL

Novi tjedan "Ruže vjetrova" donosi dramatične preokrete, a Milivoj sve dublje pada u depresiju te odluči počiniti samoubojstvo. Je li ovo kraj poznatog zavodnika?

23.3.2012.
16:59
RTL
VOYO logo

Milivoj sve dublje pada u depresiju te odluči počiniti samoubojstvo nakon što Suzana otkrije za njegovu aferu sa Anom i sazna da je on otac njezinog djeteta! Je li ovo kraj poznatog zavodnika?

Novopečena spletkarošica Jelena se ozbiljno prihvatila svoje uloge u obitelji Odak – zabaviti se i razdvojiti Marka od Ines, ali i dobro zaraditi na tome. Nives je oduševljena njenim potezima u kojoj vidi presliku sebe te odluči dobro platiti njezin trud. Dok Ines i dalje odlazi na terapiju za plodnost, Marko sve više vremena provodi s Jelenom i sinom, što sputava Ines da se opusti i koncentrira na jedino bitno – trudnoću i dijete.

S druge strane, Stipe je zabrinut za svoju Seke. Nives Odak se zaljubila u misterioznog Ivana toliko jako da želi investirati u njegov posao. Vidjevši Ivana s Nives u društvu, Suzana zaključuje kako ne može više vjerovati nikome, što joj potvrđuje i razočaranje koje je doživjela od bivšeg muža. Suzana saznaje da je Milivoj otac Aninog djeteta i da je upravo Ana djevojka s kojom je Milivoj cijelo vrijeme imao aferu. Milivoj, shrvan time što je njegova tajna izašla na vidjelo, napiše oproštajno pismo i skoči s litice visoke 25 metara.

Kao svaka povrijeđena žena, tako i Suzana razmišlja o osveti – hoće li Srđan saznati za tajnu koju su skrivali njegov otac i njegova žena ili će tek smrt jednog od aktera afere u kojoj je ona izigrana zadovoljiti njezinu glad za osvetom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite novi tjedan Ruže vjetrova od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTLTeleviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo