U Daruvaru / Došao s motornom pilom u kafić i tražio DJ-a da promijeni glazbu

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prišao je DJ pultu, stavio na njega motornu pilu i rekao 23-godišnjem DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pult. Budući da je njegovo ponašanje uznemirilo osoblje i goste kafića, pozvana je policija koja mu je oduzela motornu pilu i privela ga u svoje prostorije

16.1.2023.
21:31
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu je oko 23 sata, pijani muškarac u dobi od 40 godina uznemirio goste i osoblje jednog kafića u ulici Stjepana Radića u Daruvaru kada je nasilno htio promijeniti glazbu koja se te večeri puštala u tom ugostiteljskom objektu, piše MojPortal.hr.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 40-godišnjak je u pijanom stanju narušavao javni red i mir tako što je ušao u kafić noseći u ruci motornu pilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prišao je DJ pultu, stavio na njega motornu pilu i rekao 23-godišnjem DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pult. Budući da je njegovo ponašanje uznemirilo osoblje i goste kafića, pozvana je policija koja mu je oduzela motornu pilu i privela ga u svoje prostorije.

"Potom je smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja. Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru",  kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato s koliko promila alkohola u krvi mu je tako nešto palo na pamet jer je odbio alkotest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo