DOSAD NEPRIMIJEĆEN DETALJ KOLINDINOG SLAVLJA IZAZVAO ŽESTOKE KRITIKE: / 'Pitajte me opet zašto ne navijam za repku'

Image
Foto: AFP

Na mrežama se masovno počela dijeliti fotografija slavlja iz svečane lože stadiona u Sočiju.

9.7.2018.
11:16
AFP
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i njezini postupci tijekom i nakon utakmice Hrvatske i Rusije u Sočiju već danima su tema medija diljem Hrvatske, ali i svijeta.

A kada se činilo da je nakon predsjedničinog slavlja u svečanoj loži, pobjedničkog plesa pred očima ruskog premijera Medvedeva ili pjesme u svlačionici Vatrenih ta priča okončana, među korisnicima društvenih mreža pojavio se dosad neprimijećen detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na mrežama se masovno počela dijeliti fotografija slavlja iz svečane lože stadiona u Sočiju na kojoj vidimo euforičnu Grabar-Kitarović s raširenim rukama stisnutima u šaci, a samo nekoliko metara od nje stoji nasmiješeni izvršni direktor HNS-a DamirVrbanović, čovjek inače nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog kriminala u Dinamu zajedno sa ZdravkomMamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova slika samo dokazuje kolika je snaga nogometa. Spojiti nepravomoćno osuđenog na tri godine, koji je usput još uvijek izvršni direktor HNS-a, i predsjednicu, na samo metar udaljenosti, nemoguće bi bilo u običnom svijetu", napisao je jedan korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitajte me opet zašto ne navijam za repku", rekao je drugi korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike