IVOŠEVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJE / 'Jedan je pomislio da je dobra ideja pomokriti se po Dioklecijanovoj palači'; Naplaćeno više od 30.000 eura kazni

Image
Foto: Facebook/Bojan Ivošević

Ivošević je rekao da su napisane kazne za preko 30.000 eura, odnosno 15.000 ako se plati u roku od tri dana

29.6.2023.
9:33
Facebook/Bojan Ivošević
VOYO logo

Zamjenik gradonačelnika Splita Bojan Ivošević na svojem je Facebooku objavio da je u prvih 28 dana ljetne turističke sezone u Splitu naplaćeno preko tristo kazni za narušavanje javnog reda i mira.

Ivošević dodaje da su napisane kazne za preko 30.000 eura, odnosno 15.000 ako se plati u roku od tri dana. Istaknuo je da je trenutna naplata preko 40 posto u tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Broj kazni u 28 dana od večeras je troznamenkast i prešao je iznos od 30.000€ (15.000€ ako plate u roku tri dana). Trenutna naplata je preko 40 posto u tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo dok je postupalo komunalno redarstvo na vrhu Bosanske zbog konzumacije alkohola na javnoj površini našao se jedan turist koji je pomislio da je dobra ideja pomokriti se po Dioklecijanovoj palači. Brza reakcija lokalnog čovjeka i dolazak komunalnog redara pretvorio je tu ideju u 300 € težak pothvat. Slike nisu arhivske već dio postupanja od večeras", napisao je Ivošević.

POGLEDAJTE VIDEO: O kažnjavanju razuzdanih turista u Splitu govore britanska vlada i njihovi mediji. Upozoreni o kaznama komunalnih redara

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo