DORH NE PRIMA STRANKE ZBOG TOPLINSKOG VALA, BLOGER KRULE IH UNIŠTIO JEDNOM FOTKOM: / 'A njima je vruće u uredima...'

Image
Foto: Facebook

Javnost je jučer šokirala obavijest Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, u kojoj je navedeno kako su odlučili da zbog velikih vrućina neće primati stranke u uredima.

3.8.2017.
11:28
Facebook
VOYO logo

Umjesto toga, DORH je u Palači pravde u Vukovarskoj ulici zamolio stranke da se u slučaju potrebe Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu obraćaju pismeno.

Image
'DANAS STRANKE NE PRIMAMO...': /

Državno odvjetništvo u Zagrebu zbog toplinskog vala objavilo neobičnu obavijest

Image
'DANAS STRANKE NE PRIMAMO...': /

Državno odvjetništvo u Zagrebu zbog toplinskog vala objavilo neobičnu obavijest

'Dana 1. kolovoza 2017. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zbog otežanih uvjeta rada uslijed velikih vrućina neće primati stranke po redovnom rasporedu od 12 do 14 sati, niti odvjetnike u vremenu od 14 do 15 sati. U slučaju potrebe izvolite se obratiti pismeno na adresu Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, telefonom na broj 6327-770, na e-mail tajnistvo@odozg.dorh.hr ili faxom na broj 6159-033', stoji u obavijesti koju potpisuje Sanja Gospodnetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su na društvenim mrežama komentirali ovaj potez, a posebno ga je oštro prokomentirao Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule.

Svojom je objavom prikupio gotovo četiri tisuće lajkova. Prenosimo je u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ono kad ti puca kurac za sve.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj - vruće im u kancelarijama)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Put do plaće je jeb**... Jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće... A tek onda mi... mi koji smo zadnji isprdak... zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije... je** vam ja Krule mater... i da... možete me tužiti i ganjati... i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv... samo iz razloga da vam u živo još jednom jeb** mater... i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima.

Pi*** vam materina da vam pi*** materina!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo