DORH BEZ KOMENTARA: / Pročitajte što su rekli nakon objavljivanja presude Arbitražnog suda o slučaju Ina-MOL

Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Boris Šćitar

Nakon što je objavljen dio presude Arbitražnog suda UN-a u slučaju Ina-MOL, a čiji tekst do sada nije bio objavljen, reagirao je DORH.

11.11.2017.
13:50
PIXSELL / ilustracija, Boris Šćitar
VOYO logo

"Državno odvjetništvo Republike Hrvatske ne komentira, pa neće ni sada komentirati odluke pravosudnih tijela, ni domaćih ni stranih, a ponajmanje neće komentirati kazneni postupak koji se vodi pred nadležnim sudom u Hrvatskoj i u kojem je posebno državno odvjetništvo - USKOK stranka u postupku kao tijelo kaznenog progona", stoji u priopćenju.

Tomislav Panenić iz Mosta za saborskom je govornicom, nakon što je sinoć dokument izašao u javnost, izjavio je kako se njegovom objavom i sadržajem snažno utječe i na drugu arbitražu. Kaže i da je "ovo kao državi udar u energetici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatsko krivosuđe i krađosuđe duboko je korumpirano, zakoni su pisani da pogoduju ljudima poput Roberta Ježića. I zapravo postoji jedna totalna pravna anarhija u našem pravnom sustavu, a zna se i tko je odgovoran za to", komentirao je Ivan Pernar (Živi zid), koji je jučer također zatražio stanku u Saboru radi ove teme.

Dodaje kako za to nije odgovoran "nažalost samo HDZ", nego i SDP - "jer su također bili na vlasti, mogli su mijenjati zakone, ali nisu to učinili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo