korisni savjeti / Donosimo preporuke: kako izbjeći gužve na cestama i u trajektnim lukama uoči produljenog vikenda!

'Većina radova na autocestama bit će završena do sutra. Tako da ne očekujemo istu situaciju kao za Uskrs', kažu iz HAK-a

24.5.2016.
19:15
VOYO logo

Pred nama je novi produljeni vikend, a s njim nas očekuju i nove prometne gužve. O tome kako izbjeći gužve na cestama i u trajektnim lukama razgovarali smo s izvjestiteljem HAK-a Andrejom Prosolijem.

"Preporuka je neka se ne putuje sutra poslijepodne. Naravno, mnogima je sutra zadnji radni dan u tjednu, a uz najavljene dobre vremenske uvjete, mnogi će krenuti na put. Oni koji ne misle zapesti u gužvi neka ne putuju u poslijepodnevnim i večernjim satima sutra. Ali, svakako da očekujemo gužve, pojačan promet, osobito na autocestama. U početku, naravno, na gradskim prometnicama, a kasnije na autocestama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate li informacije da su na nekom od pravaca neki radovi, prepreke?

"Imamo dobre informacije. Većina radova na autocestama bit će završena do sutra. Tako da ne očekujemo istu situaciju kao za Uskrs. Molimo vozače da voze strpljivo. A za one koji se vraćaju u nedjelju - najveće gužve očekujemo prema unutrašnjostiu poslijepodnevnim satima. Preporuka je da se vozi autocestama", rekao nam je Prosoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo