Doktor Šapić priča srpski ko Tarzan

Lupetao, lupetao i ostao živ

18.3.2013.
10:49
VOYO logo

Predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, desna ruka Dragana Đilasa, pokazao je u Utisku nedelje na B92, u klinču sa Vukom Jeremićem (koji ruku na srce nije bio ništa bolji, ali smo na njegove izjave već navikli), da je DS osetno ostao bez kadrova.

Aleksandar Dr Šapić je, kad god je dobio reč, mešao padeže i pokazivao elementarno nepoznavanje srpskog jezika, ali gledaoce je prvi put zaista zadivio kad je, mrtav hladan, rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šapić, inače doktor nauka, verovatno je pomešao države Namibiju i Zambiju, obe na jugu Afrike, i stvorio novu suverenu zemlju sa hibridnim imenom. Možda je poželeo da stvori novu konfederaciju po ugledu na Senegambiju?

Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsedavajući Generalnom skupštinom UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemalje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Brazil, Indiju, Kinu, Rusiju, pa čak i Italiju i Svajcarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je u jednom trenutku Jeremić (koji nije smeo da ode na skupštinu DS, da mu ne bi zviždali?) pitao Šapića da li zna šta je OEBS. Šapić je, žmirkajući odgovorio da zna.

Vrhunac je bio na kraju emisije kada su se Šapić i Jeremić frljali pitanjima uperenim protiv drugog, ali tako nesrećno postavljenih i ostavljenih bez odgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videćemo da li će Šapić biti ponovo gost u nekoj emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo