'DOK SU DRUGI SPAVALI, JA SAM DELAL': / On je već u ponoć krenuo prikupljati potpise za kandidaturu i objasnio zašto je odabrao baš Savicu

Image
Foto: Marin Tironi/pPxsell
22.11.2019.
8:07
Marin Tironi/pPxsell
VOYO logo

Dario Juričan, kako je i najavio, krenuo je s prikupljanjem potpisa u ponoć na zagrebačkoj Savici. Nakon toga je sa svojim timom otišao na Trg bana Jelačića.

Početak prikupljanja potpisa objavio je i na svom Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DOK SU DRUGI SPAVALI, JA SAM DELAL ;) Ravno u ponoć, čim je DIP izbacio obrazac, na Savici u Zagrebu, na mjestu gdje je Milan Bandić uhićen prije pet godina započeli smo kampanju skupljanja potpisa! Hvala svima koji ste došli, jako ste nas razveselili! Nakon Savice otišli smo na Trg i tamo nastavili skupljati potpise. PDF obrazac za potpise dostupan je na: http://www.tiny.cc/obrazac Popunjeni obrazac dostaviti: 1. Odvjetnički ured Ljiljane Maravić Pirš, Kneza Branimira 5/2, Zagreb (8-16h, pon-pet) 2. ekipi koja dežura na Trgu bana Jelačića (8-20h, svaki dan) 3. caffe bar Limun, tržnica Utrine (8-23h, svaki dan) Hvaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaa!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori za predsjednika Republike održat će se 22. prosinca. To znači da od danas, 22. studenoga, teku rokovi u kojima potencijalni kandidati za Pantovčak moraju prikupiti po 10.000 potpisa kako bi se mogli i službeno kandidirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo