NAJGLAMUROZNIJA FILMSKA NOĆ / Dodjelu zlatnih kipića pratite ekskluzivno na RTL-u!

Datum koji svaki pravi filmofil već odavno ima zaokružen na kalendaru je 2. ožujka kada će s guštom probdjeti noć uz dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada! A 86. dodjelu Oscara ove godine prvi put ćete gledati u direktnom prijenosu na RTL Televiziji!

23.1.2014.
17:50
VOYO logo

Prestižnu filmsku dodjelu Oscara, 86. po redu, gledat ćete na RTL-u, koji je ovogodišnji sretni dobitnik ovog filmskog jackpota!

"Ta sveta noć će se pratiti na RTL Televiziji. Pripremamo jako puno programa, što naše produkcije, što naravno same dodjele i crvenog tepiha. Studijsku emisiju će voditi naša Ellen DeGeneres, to je Tonka Mandić", rekao je urednik Magazinskog programa DanielDelale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sat i pol prije same dodjele imat ćemo crveni tepih na kojem ćemo vidjeti što su odjenuli celebrityji, a mi ćemo sve to zorno komentirati u studiju uz naše modne stručnjake, neke manje modne, neke više modne. Mislim da će biti zabavno svima koji se odluče gledati prijenos na RTL-u", rekla je voditeljica AntonijaMandić.

Cjelonoćni program uživo, zanimljivi gosti i najprestižnija dodjela nagrada na svijetu, 2.ožujka, stižu i u vaš dom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imat ćemo puno gostiju u studiju koji će biti vezani uz film i modu. Imat ćemo filmske kritičare, modne stručnjake, dizajnere. Svatko će naći nešto za sebe. Počinjemo s modnim dijelom, a potom prelazimo na onaj filmski i dodjelu Oscara", rekla je Antonija.

"U svakom slučaju, mislim da smo vam pripremili jako dobrih, gotovo osam sati programa. Naravno, Oscare prenosimo u suradnji s Akademijom i svi će ljubitelji filma doći na svoje u oskarovskoj noći na RTL-u", rekao je Delale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da vodi Oscare na RTL-u, već je i sama apsolutni ovisnik o filmovima. Prema mišljenju Antonije Mandić i ove godine neizvjesno je u konkureciji za osvajanje tog prestižnog pozlaćenog kipića!

Mnogima niti osam sati programa, kada je u pitanju dodjela Oscara, neće biti dovoljno za uživanje uz kremu Hollywooda i filmske industrije pa će profeisionalni tim RTL-a napraviti sve da maksimalno uživate u programu koji će vas svakako prikovati uz male ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno smo se Tonka i ja dogovorili, vi koji pratite Oscare u 2:30 ujutro, nećemo puno govoriti za vrijeme same dodjele. To je novost koju bih htio uvesti. Tonka i njezin sukomentator će malo govoriti, jer ove godine dodjelu vodi Ellen DeGeneres koja je doista zabavna žena i sipa fore kao iz rukava. Meni je malo smetalo prošlih godina. Taman gledam voditelja i slušam što on govori i htio bi se nasmijati njegovim forama, a onda kolege počnu preko toga govoriti", rekao je Delale.  

A budući da je i svaku dosadašnju dodjelu pratila i zore dočekivala i naša Tonka kako bi doznala pobjednike, evo savjeta kako ostati budan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je svim našim gledateljima koji su gledali Vuka s Wall Streeta film otkrio neke tips and tricks kako ostati budan do kasno u noć. Ako nisu za te ilegalne stvari, recept je puno kave, puno kofeina. Ja to radim već godinama. To je dobro i za duh i za tijelo. Samo nemojte zaboraviti na ponedjeljak. Budući da je dodjela u nedjelju, tražite da vam ponedjeljak bude slobodan dan jer ne odgovaramo za to što ćete potpisivati kad dođete na posao nakon neprospavane noći!

Ovo je jedna od onih noći u životu zbog koje nećete žaliti što je neprospavana! Potpisati ne morate ništa, a mi vam i bez ugovora pružamo vrhunski oskarovski užitak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo