najgori filmovi godine / Dodijeljene Zlatne maline: Adam Sandler ostao praznih ruku

Image
Foto: Golden Raspberry Awards

Svake godine uoči dodjele Oscara, dodjeljuje se i Zlatna malina najlošijim filmovima i glumačkim izvedbama u prošloj godini.

2.3.2014.
10:24
Golden Raspberry Awards
VOYO logo

"Zemlja: Novi početak" i "Film 43" dobitnici su najviše Zlatnih malina u subotu dok je favorit Adam Sandler ostao praznih ruku na svečanoj dodjeli nagrada najlošijim holivudskim filmovima i glumačkim izvedbama u protekloj sezoni.

"Zemlja: Novi početak" s Willom Smithom i njegovim sinom Jadenom osvojila je tri zlatnom bojom posprejana kipića malina: Jaden Smith za najgoreg glumca, Will Smith za najgoreg sporednog glumca te obojica za najgoru otac-sin kombinaciju zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film u koji je uloženo 130 milijuna dolara u režiji Nighta Shyamalana bio je ogromni promašaj za Sony Corp's Columbia Pictures prošle godine zaradivši jedva 60 milijuna dolara na američkim i kanadskim kinoblagajnama.

"Film 43" sa 16 komičnih skečeva u kojima glume zvijezde poput Halle Berry, Kate Winslet i Hugha Jackmana osvojio je Zlatne maline za najgori film, najgori scenarij za svojih 19 scenarista te najgoreg redatelja za svih 13 filmaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adam Sandler koji je u karijeri osvojio 20 nominacija za Zlatne maline, nije uspio pobijediti u nijednoj od sedam ovogodišnjih nominacija za komediju "Starci 2".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo