TRIJUMFIRALE 'IGRE GLADI' / Dodijeljene MTV Movie Awards, evo tko su dobitnici!

Image
Foto: AP Images

Drugi dio filmske sage "The Hunger Games: Catching Fire" u nedjelju navečer je potpuno dominirao svečanošću dodjele nagrada MTV Movie Awardsa 2014.

14.4.2014.
8:58
AP Images
VOYO logo

Drugi dio filmske sage "The Hunger Games: Catching Fire" u nedjelju navečer je potpuno dominirao svečanošću dodjele nagrada MTV Movie Awardsa 2014., održanoj u Nokia Theateru u Los Angelesu na kojoj je proglašen najboljim filmom godine, a najboljim glumcima proglašeni su JenniferLawrence i JoshHutcherson za uloge ostvarene u istoimenom filmu.

Hutcherson, kojemu je nagradu za najbolju mušku ulogu uručio JohnnyDepp, odao je počast nedavno preminulom glumcu i kolegi PhilipuSeymouruHoffmanu koji je u sagi interpretirao ulogu Plutarcha Heavensbeeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

Jennifer Lawrence, dobitnica nagrade za najbolje žensko glumačko ostvarenje u istome filmu nije prisustvovala svečanosti.

Glumac Chaning Tatum osvojio je nagradu za MTV Trailblazer (MTV Predvodnik), a glumac i producent Mark Wahlberg je ovogodišnji dobitnik MTV Generation nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji najbolje transformacije na filmu MTV On-screen Transformation pobijedio je Jared Leto za ulogu u filmu Dallas Buyers Club.

Image
Foto: AP Images

Fanovi ove nagrade su, kao i prethodnih godina mogli glasati i za glumačka ostvarenja u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodjeli nagrada. Tako su najbolju tuču na filmu, za što su i nagrađeni MTV Best Fightom odglumili Orlando Bloom i EvangelineLily protiv Orka u filmu The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada za najboljeg komičara pripala je Jonahu Hillu za ulogu u filmu Vuk s Wall Streeta, a onu za najbolji WTF Moment osvojio je Leonardo Di Caprio u istoimenom filmu.

Image
Foto: AP Images

U kategoriji 'Najusraniji od straha' (Best scared as-shit performance) nagrađen je BradPitt za ulogu u filmu World War Z, a u kategoriji Najljepši poljubac nagrađeni su Will Poulter, JenniferAniston i EmmaRoberts u filmu We're the Millers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodjelu je vodio Emmyjem nagrađeni voditelj emisije Late Night, ConnanO'Brien.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo