Priprema, pozor… PauzaGO / Dobre vijesti stigle su za korisnike omiljenog servisa za online naručivanje hrane

Image
Foto: PROMO FOTOGRAFIJA

Pauza.hr, svima nam poznati servis za online naručivanje hrane, nedavno nam je predstavila i svoju novu uslugu - vlastitu dostavu!

22.7.2019.
10:35
PROMO FOTOGRAFIJA
VOYO logo

Pauza.hr, svima nam poznati servis za online naručivanje hrane, nedavno nam je predstavila i svoju novu uslugu - vlastitu dostavu! Dobre vijesti za Pauzine korisnike jer će ih hranom uveseljavati restorani iz kojih do sada nisu imali priliku naručiti. Kako? Tako što će upravo ti restorani imati na usluzi Pauzine dostavljače koje ćemo od sada nadalje znati pod nazivom PauzaGO. Zato, ako ste vidjeli ekipu u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji kako biciklira po gradu, znajte da su na važnoj misiji. Jer se taj curry i tortilje neće dostaviti same od sebe : ) 

Usluga je za sada dostupna u centru Zagreba, a postupno će se povećavati zona dostave kao i broj restorana koji tu uslugu nude. Na Pauzinoj aplikaciji i stranici ti su restorani označeni malom ikonicom rakete, a lako ih je naći i pod filterom PauzaGO pokazuje samo restorane s tom uslugom. Preuzmite aplikaciju na linku i isprobajte! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što to znači za sve nas koji redovito naručujemo preko Pauze?

Za početak, naručujemo preko istog poznatog sučelja, samo što sad imamo još veći izbor restorana i veći izbor hrane. Uz sve to, dostavljači se pomno biraju kako bismo se mogli pouzdati u PauzaGO vozače kao, a tu je i Pauzina super službua za korisnike, koja već više od 10 godina pomaže svima nama gladnima ako hrana zapne na putu. Dodatno, program kojim se koristi PauzaGO napravljen je po posebnom algoritmu koji omogućuje najtočniju procjenu za najbržu dostavu, a s takvim sustavom, vozačima i službom za korisnike sigurniji smo i da će hrana naći najbrži put do nas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju ne zaboravite, možete ocijeniti restorane već poznatim načinom ocjenjivanja od 1 do 5 i ostaviti komentar, baš kao i za svaki drugi restoran na Pauzi. 

Dakle, dobra i pouzdana Pauza samo s još više restorana i još većom ponudom hrane! Igre gladi mogu početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO FOTOGRAFIJA

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu, a svoje poslovanje nedavno je proširila i na druge veće gradove u Hrvatskoj. Pauza je pokrenuta kao start-up projekt, a 2015. postala je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta: od Malezije i Indije do Mađarske i Hrvatske. Pauzu možete posjetiti na www.pauza.hr, aplikaciji i Facebook ili Instagram stranici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo