stradao u prometnoj nesreći / Dobre vijesti iz bolnice: Monsinjor Ante Jozić nešto bolje, skinut je s respiratora i samostalno diše

Image
Foto: grude-opnline.info/smn.hr

Jozić je ponedjeljak ponovno operiran, te mu je izveden kirurški zahvat na lijevoj nozi

16.4.2019.
14:19
grude-opnline.info/smn.hr
VOYO logo

Zdravstveno stanje apostolskog nuncija, monsinjora Ante Jozića, koji je 7. travnja teško stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u tunelu Sv. Ilija, nešto je bolje, skinut je s respiratora, samostalno diše i reagira na kontakt, doznaje se u splitskoj bolnici u kojoj se liječi od protekle nedjelje.

Tu su informaciju medijima potvrdili i iz Nadbiskupije splitsko-makarske, navodeći da je Jozić u ponedjeljak ponovno operiran, te mu je izveden kirurški zahvat na lijevoj nozi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opće zdravstveno stanje monsinjora Jozića je i dalje ozbiljno, ali su primjetni veliki pomaci u poboljšanju, što daje nadu za dobar daljnji oporavak. Ponovno zahvaljujemo svima koji šalju pisma, brzojave te poruke molitve i suosjećanja sa željama za što brži oporavak. Još jednom zahvaljujemo u ime Splitsko-makarske nadbiskupije kao i u ime obitelji i prijatelja monsinjora Jozića ravnatelju, liječnicima i čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split na trudu kojeg ulažu u radu s bolesnicima naše bolnice", poručuju iz nadbiskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo