UPLATIO 15, A DOBIO 6,3 MILIJUNA / Ovo je poslovnica koja je donijela milijune: Srećković lovu još nije podigao, a djelatnica Lutrije i cijelo mjesto bruje o njemu

Sretnik koji je na Rabu uplatio dobitni zgoditak još se uvijek nije pojavio

1.8.2022.
10:04
VOYO logo

Dobitnik jackpota u iznosu od milijardu i 330 milijuna dolara, što je inače i najveća pojedinačna isplata u povijesti američke lutrije, još se uvijek nije pojavio.

Koliko je dotični uistinu sretnik, govori i podatak da u zadnjih 29 izvlačenja Mega Millions lutrije nitko nije pogodio šest točnih brojeva, pa je jackpot nabujao do rekordne svote. Izgledi za osvajanje bili su procijenjeni na 303 milijuna naprema jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni traga ni glasa ni dobitniku koji je u Hrvatskoj osvojio više od 6 milijuna kuna, javljai RTL Danas. Podsjetimo, svoj je listić uplatio na Rabu i pogodio kombinaciju od šest brojeva. Rok za podizanje dobitka je 60 dana, tako da vremena ima.

Image
PROVJERITE LISTIĆE /

Hrvat se preko noći obogatio na Eurojackpotu za više od šest milijuna kuna!

Image
PROVJERITE LISTIĆE /

Hrvat se preko noći obogatio na Eurojackpotu za više od šest milijuna kuna!

"Srećković je velik to je bez daljnjega, to se pogađa jedanput u životu!", rekao je Tomislav Sertić iz Zagreba o dobitniku koji je na eurojackpotu osvojio 6 milijuna 348 tisuća 992 kune i 49 lipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15 kuna za 6 milijuna

Podsjetimo, sretni dobitnik odigrao je samo jednu kombinaciju, uplatio 15 kuna i pogodio 6 od 7 izvučenih brojeva! Za pultom je radila Ana koja, kako je rekla ekipi RTL-a, već tri dana samo vrti film tko je bio kod nje u petak nešto iza podneva.

"Pa to je veliko uzbuđenje, veliko uzbuđenje i nadam se da je ako je dobitnik, da je dobitnik sa Raba", rekla je Ana Vidas, djelatnica Hrvatske lutrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi kalkuliraju o tome tko je uplatio listić, a neki tvrde kako to zasigurno može biti i netko od turista, kojima Rab vrvi.

Zanimljiva je činjenica da upravo Rab zovu i "otokom sreće". Čini se da je jednome dobitniku sreću uistinu i donio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo