DOBIO OTKAZ PA JAVNO PREREZAO SDP-ovu ČLANSKU ISKAZNICU: / 'Imam kredite, djecu, bolesnu ženu... Dosta mi je - odlazim u Njemačku'

Image
Foto: Facebook / Podravski.hr

'Kroz mjesec dana planiram ići u Njemačku, već sam našao što bih mogao raditi. Moram otplatiti dva kredita, imam dvije curice', kaže Vuković.

6.3.2018.
19:19
Facebook / Podravski.hr
VOYO logo

Kad ti pukne film... Tim riječima je MarioVuković opisao video koji je objavio na svom Facebook profilu, a koji je vrlo brzo postao viralan. Na snimci se vidi kako razočarani muškarac škaricama reže SDP-ovu člansku iskaznicu.

"Ta iskaznica ne znači apsolutno ništa. Šesnaest jeb**** godina glasam za taj SDP, član sam stranke od svoje 18. godine, a dobio sam jedan lijepi fini otkaz upravo zbog te iste stranke i njihove politike i uhljeba", kaže razočarani Vuković u razgovoru za Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je bez posla u Koprivničkim vodama ostao zbog direktorovog prijatelja. "Direktor je dao moje radno mjesto svojem kolegi, a meni je dao ugovor kojim bih dobio nižerangirani posao i 1500 kuna manju plaću. Učinio je to zato što su njih dvojica prijatelji, političke veze, poznanstva. I kako to već biva u Koprivnici", očajan je Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je i kakve sve to veze ima sa SDP-om. "SDP vodi Koprivničke vode kao i sve ostalo. Gradonačelnik je postavio rukovodeće ljude i oni rade što god požele", tvrdi Vuković.

Direktor Koprivničkih voda ZdravkoPetras tvrdi da Vuković ne govori istinu. Kaže da je jedan od dispečera otišao u mirovinu te je trebalo odrediti njegovu zamjenu. Za to je potrebno proći internu edukaciju koju je, tvrdi direktor, Vuković odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako bilo, Vuković kaže kako će sreću potražiti u Njemačkoj. "Kroz mjesec dana planiram ići u Njemačku, već sam našao što bih mogao raditi. Moram otplatiti dva kredita, imam dvije curice. Žena puno radi, bolesna je. Teško mi je, imam podočnjake, ne spavam", kaže za Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo