Đilas: Medijska hajka protiv DS (VIDEO)

Lider demokrata Dragan Đilas demantovao je tvrdnje medija da je iz banke podigao četiri miliona evra

2.6.2013.
18:49
VOYO logo

Predsednik DS Dragan Đilas demantovao je tvrdnje medija da je iz banke podigao četiri miliona evra, jer prema njegovim rečima, takve informacije predstavljaju najobičniju medijsku hajku.

Đilas je na konferenciji za medije novinarma dao na uvid izvod iz banke, istakavši da se na računu nalazi 20 puta manja vrednost, da je "u petak 200.000 evra deponovao i da je to namenjeno za Razvojnu banku Vojvodine", kako bi se pokrio dug stranke toj banci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lider demokrata je pozvao novinarska udruženja, Misiju OEBS i sve koji mogu da utiču da se prekine sa lažima i političkim progonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Očekujemo promenu načina razmišljanja i reakcije svih koje sam spomenuo, jer kada završe sa nama, preći će na druge. DS nije u rasulu, prolazi proces reformi i prema istraživanjima, poverenje u nas raste. To je očigledno svima jasno, pa će se napadi na DS intenzivirati - rekao je Dragan Đilas.

On je dodao da očekuje reakciju javnosti da se prestane sa napadima ukoliko, kako je rekao, želimo da živimo u normalnoj Srbiji. Đilas je poručio da je Demokratska stranka spremna da pomogne da zemlja nastavi put ka Evropi i da se pokazalo da je ta stranka bila u pravu kada je pre šest meseci govorila o ekonomskoj situaciji i da je budžet nerealan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo