snimile i napad / Djevojke pobjegle sa sezone u Rogoznici, napala ih vlasnica. 'Otkinula mi je pramen kose, rasparala majicu'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Rekla je i kako uvjeti gdje su bile smještene nisu bili humani. Tuširale su se na plaži, a nuždu obavljale i gostinjskom zahodu. Njihova soba naime nije imala wc, a i vrata nisu imala ključ

17.7.2023.
18:41
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Dvije djevojke (20 i 21 godina) otišle na sezonski rad u Rogoznicu pa se doma vratile s masnicama i ogrebotinama nakon što su se sukobile s vlasnicom kafića i dvojicom radnika (20 i 27 godina).

Kako su rekle za 24 sata, drugi radni dan izbio je problem oko putnih trošaka koje im vlasnica tamošnjeg kafića nije htjela isplatiti, iako je to bilo dogovoreno, pa su novce uzele iz novčanika restorana. Rekle su vlasnici da će otići, no ona se razbjesnila te je jednu gurnula na krevet, drugu na ormarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve su snimile, a snimku pogledajte ovdje!

Ističu i kako su ih napali dok su se pakirale u sobi. "Tukla nas je, grebala, bacala stvari. Otkinula mi je pramen kose, rasparala majicu i snažno me gurnula te sam u padu udarila glavom u kauč", govori jedna od djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nakon mlade srpkinje /

Nastavlja se drama s konobom na Krku. Javio se i muškarac, tvrdi da su ga zlostavljali

Image
nakon mlade srpkinje /

Nastavlja se drama s konobom na Krku. Javio se i muškarac, tvrdi da su ga zlostavljali

Othrvale su se i pozvale policiju koja je slučaj potvrdila. Navode kako su oštećene djevojke odlučile napustiti posao gdje su radile, a prema ranijem dogovoru, bio im je obećan novac za putne troškove do mjesta prebivališta i kojeg su uzele iz novčanika u restoranu. Kako se osumnjičeni nisu s tim slagali, došli su u sobu oštećenih gdje su im uporabom tjelesne snage uzeli novac predviđen za troškove puta, a pritom su ih u višestrukom naguravanju i lakše ozlijedili. Predani su pritvorskom nadzorniku u prijavljeni za iznudu.

"Stavile smo kofere na vrata kako bi ih zagradili. U međuvremenu su nam dolazili na vrata i govorili da izađemo iz kuće dok policija nije došla, da im ne bi dale izjavu", navodi djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je i kako uvjeti gdje su bile smještene nisu bili humani. Tuširale su se na plaži, a nuždu obavljale i gostinjskom zahodu. Njihova soba naime nije imala wc, a i vrata nisu imala ključ.

"Nismo imale ni toalet, samo krevet i ormar. Zapravo imale smo toalet, koji je bio smješten u sobi njezine 'desne ruke' M.G (27), no nismo imale ključ. U smještaj je mogao ući bilo tko od gostiju, jer je ulaz gdje i toalet za goste", kaže djevojka koja se vratila u Zagreb, a priču je, navodi prepričala tek par dana kasnije dok se smirila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO:

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo