NE ZNA SE JE LI ZARAŽENA / Djevojčica se ubola na narkomansku špricu u dvorištu vrtića u Dugavama: roditelji u strepnji čekaju medicinske nalaze

Image
Foto: Martina Popovcic/PIXSELL/Ilustracija

Slučaj je prijavljen ravnateljici vrtića i Uredu za obrazovanje kako bi se žurno osigurao adekvatan i kontroliran prostor koji bi djeca mogla koristiti za igru

27.10.2017.
8:18
Martina Popovcic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Petogodišnja djevojčica ubola se na vrh igle odbačene narkomanske šprice igre u dvorištu dječjeg vrtića u Dugavama, piše Jutarnji list. Djevojčica je ozlijedila kažiprst lijeve ruke i istoga dana zbrinuta u bolnici, no kako se doznaje, uznemireni roditelji još čekaju određene medicinske nalaze te i dalje strepe je li njihova kći zaražena.

Slučaj je odmah prijavljen ravnateljici, ali i nadležnim gradskim tijelima, prije svega Uredu za obrazovanje, kako bi se žurno osigurao adekvatan i kontroliran prostor koji bi djeca mogla koristiti za igru. Iz Gradske uprave na njihove molbe nije bilo nikakvog odgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ovom problemu, ali i uvjetima u kojima radi vrtić jučer je na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine govorila Bruna Esih, zastupnica Neovisnih za Hrvatsku, te upitala gradonačelnika Milana Bandića je li upoznat s ovim slučajem budući da su se roditelji u više navrata obraćali njegovim uredima.

"Ovo mi je prvi glas o tome. Nikakve komunikacije u vezi s tim sa mnom nije bilo. Ispričavam se roditeljima. Sutra (danas op.a) ćemo posjetiti vrtić i ugraditi ogradu i videonadzor", poručio je Bandić, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo