BRAVO! / Djevojčica Astrid fritulama i limunadom prikupila 1000 eura za potrebitu obitelj!

Image
Foto: Screenshot RTL Danas

'Sretna sam, nisam očekivala da će biti toliko ljudi. Jedna curica nema novaca pa smo htjele mama i ja napraviti fritule. Ja nju još nisam upoznala, ali budem, poigrat ćemo se i kupiti što ona želi', rekla je Astrid za RTL Danas

18.9.2023.
10:09
Screenshot RTL Danas
VOYO logo

Dobra strana dana u našoj jučerašnjoj emisiji bila je pravi pogodak.

Naime, objavili smo da u zagrebačkoj Dubravi živi najmlađa humanitarka. Osmogodišnja Astrid Klasić prodavala je fritule za devetero djece jedne zagrebačke obitelji, a kako je danas objavljeno, skupljeno je tisuću eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretna sam, nisam očekivala da će biti toliko ljudi. Jedna curica nema novaca pa smo htjele mama i ja napraviti fritule. Ja nju još nisam upoznala, ali budem, poigrat ćemo se i kupiti što ona želi", rekla je Astrid za RTL Danas.

"Jako sam ponosna, ne mogu opisati to riječima. Nadam se da su i drugi ponosni Astrid, da je ona primjer malima, ali i odraslima. Želi pomoći curici svoje dobi, ona zna sama da ima sve što joj treba, i želi pomoći toj obitelji. Mama im je oboljela od epilepsije, a otac se rukama i nogama trga da zaradi i podigne tu djecu na noge", poručila je njezina majka Dijana Šimeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Majka humanitarke Astrid: 'Pomažemo obitelji čija je majka bolesna, a otac se trga od rada da podigne djecu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo