PA TI BJEŽI... /

Udario drugi auto u Karlovcu pa zbrisao. Uskoro mu prisjelo kad je shvatio tko je vlasnik auta...

Image
Foto: Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

Okrivljeni je tvrdio da nije bio svjestan što je napravio te da bi sve riješio mirno

10.8.2024.
11:11
Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Karlovčanin je nedavno osuđen na novčanu kaznu od 390 eura zbog incidenta iz listopada 2020. godine kada je na parkiralištu udario u parkirani automobil i potom pobjegao s mjesta nesreće. Zvuči kao standardna priča o prometnoj nesreći, no stvar postaje zanimljivija kad se otkrije da su i počinitelj i vlasnik oštećenog vozila – kolege iz policije, piše KaPortal.

Naime, sudar se dogodio ispred zgrade Policijske uprave karlovačke, a sudionici su djelatnici MUP-a. Vlasnik oštećenog vozila je policijski inspektor, bivši načelnik Postaje prometne policije, dok je "počinitelj" domar, koji je u međuvremenu otišao u mirovinu. Incident se dogodio 23. listopada 2020. godine u 21.34 sati, ali je cijeli slučaj tek nedavno riješen na Općinskom sudu u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŠKO JE OZLIJEĐEN /

Muškarac kod Hvara upao u more nakon sudara, gliser mu prešao preko noge

Image
TEŠKO JE OZLIJEĐEN /

Muškarac kod Hvara upao u more nakon sudara, gliser mu prešao preko noge

Prema presudi, domar je vozeći unatrag udario u automobil svog kolege, a potom se udaljio s mjesta događaja, ne ostavivši svoje podatke. Iako je počinitelj ubrzo identificiran, suđenje je zapelo, pa je konačna presuda donesena tek četiri godine kasnije. Okrivljeni je tvrdio da nije bio svjestan da je prouzročio štetu, te da bi sve riješio mirnim putem da je vlasnik vozila odmah zatražio naknadu, piše KaPortal.

Nadzorne kamere snimile su incident, a šteta na vozilima iznosila je ukupno 190 eura. Počinitelj je na suđenju izjavio kako nije namjeravao bježati, ali sada, nakon četiri godine, kazna je ipak stigla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Prometni stručnjak zgrožen zastrašujućom snimkom iz tunela: 'Normalan čovjek to ne radi'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo