Prostituke prijavile 'poslodavku': 'Mi sve radimo, a ona kupi pare'

Madam iz Splita završila je u istražnom zatvoru nakon što su je prijavile njezine djelatnice, nezadovoljne podjelom zarade od 50 posto.

10.8.2014.
10:36
VOYO logo

"Mi sve radimo, a ona kupi pare! Neće to tako više", kazala je jedna od njezinih djelatnica nakon dolaska u policiju i prijavila svoju šeficu, piše Slobodna Dalmacija.

55-godišnjakinja nije bila nova u ovoj uslužnoj branši te je brzo uspjela organizirati četveročlani tim djelatnica voljnih baviti se prodajom svih vrsta seksualnih usluga. Kako se otprije i sama bavila prostitucijom, bilo joj je poznato što je sve potrebno da posao krene što prije i što bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasli iznosi, ali i nezadovoljstvo djelatnica

Odmah unajmila stanove i objavila oglase u novinama nudeći usluge četiriju žena u dobi od 31, 36, 38 i 45 godina. Radnice su bile tražene te se posao od početka ožujka do početka kolovoza ove godine razvio vrlo brzo, tako da su jedva stizale opslužiti sve zainteresirane klijente.

Upravo je količina posla i sve veća zarada dovela do kraha suradnje jer je 'poslodavka' prema dogovoru, uzimala pola novca. Kako su rasli zarađeni iznosi, raslo je tako i nezadovoljstvo četiriju žena koje su ocijenile kako su potplaćene. Sa šeficom se nisu mogle dogovoriti, te su se dvije od njih odlučile na prijavu policiji radi osvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prijave žena je uhićena i privedena u Državno odvjetništvo gdje je ispitana.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/253539/Default.aspx

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo