SRETAN ZAVRŠETAK PRIČE / Dječak nestao u četvrtak u Gajnicama pronađen zajedničkim snagama građana, medija i policije

Image

Dječak je iz stana u Gajnicama otišao u četvrtak oko 19 sati. Majka te svi stanari odmah su krenuli u potragu, a istovremeno su obavijestili i policiju

7.10.2016.
14:21
VOYO logo

Suradnja građana, medija i policije rezultirala je brzim pronalaskom devetogodišnjeg dječaka koji je u četvrtak navečer otišao iz stana u naselju Gajnice, izvijestila je zagrebačka policija koja se u petak na svojoj internetskoj stranici zahvalila svima što su "pridonijeli sretnom završetku ove priče".

Dječak je, prema policijskim podacima, iz stana u Gajnicama otišao u četvrtak oko 19 sati. Majka te svi stanari odmah su krenuli u potragu, a istovremeno su obavijestili i policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagrebačka policija putem medija, tj. lokalnih radio postaja, zatražila je pomoć građana i gradskih službi (taxi službe, ZET, bolnice). Ubrzo zatim, od građana su stigle prve dojave koje su pridonijele pronalasku dječaka. Naime, jedan od sugrađana nazvao je na 192, navodeći kako je dječaka, prema opisu kojeg smo dali medijima, a što je čuo na radio postaji, uočio u blizini trgovačkog centra na Jankomiru, a već slijedeće dojave građana uputile su policajce u pravom smjeru te je dječak pronađen neozlijeđen na Zagrebačkoj aveniji", kažu u policiji.

Ističu kako je riječ o primjeru kvalitetne suradnje s građanima, ali i lokalnim radio postajama koje se prenijele informaciju i bitno doprinijele da dječak bude pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki ovakav primjer koordiniran i iniciran od zagrebačke policije, dakle, suradnja s građanima, medijima i gradskim poduzećima u zajedničkoj brizi za sigurnost i osjećaj za zajedničko dobro, predstavlja temelj uspješnosti i sigurnosti grada Zagreba, zato zahvaljujemo svima koji su pridonijeli sretnom završetku ove priče", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo